Cum cumpar

cum-cumpar-portofelDeoarece decoratiunile interioare sunt un domeniu in care solutiile sunt personalizate este foarte important ca la achizitia fiecarui obiect sa tineti cont de functionalitatea elementului, estetica acestuia si cat de bine se incadreaza in decor.

Recomandam consultarea unui specialist deoarece acesta va poate scuti de eventuale alegeri gresite si costuri suplimentare. Rolul paginii cum cumpar este de a recomanda un proces de cumparare clientilor nostri.

Proces de cumparare recomandat

  1. Stabileste rolul si scopul achizitiei
  2. Documenteaza-te si estimeaza un buget de achizitie & costurile de exploatare
  3. Fa o evaluare a proiectului cu un specialist – evitati astfel costurile suplimentare si obtineti o solutie personalizata
  4. Implementati solutia aleasa – alegeti furnizorul si planificati etapele necesare realizarii proiectului
  5. Finalizati proiectul – garantii, plati finale, alte detalii contractuale.

Cum cumpar de pe chicdecor.eu

Pentru orice intrebare despre achizitionarea unuia dintre produsele din site datele noastre de contact sunt aici. Apoi, daca este cazul, pentru a va putea oferi o solutie adecvata vom parcurge procesul de cumparare mentionat mai sus.

Inainte de implementarea proiectului dvs vom stabili toate detaliile, inclusiv pretul de achizitie, transportul, manopera, alte costuri suplimentare daca exista, modalitati de plata si garantii, termeni de livrare, scaderea evaluarii din costul final daca este cazul.

La implementarea solutiei se va trece doar daca toate aspectele financiare si logistice sunt stabilite in clar si agreate de toate partile implicate.