Preturi

preturi-euroDe ce nu sunt preturi in site

Acest lucru se intampla deoarece in functie de proiectul dvs orice varianta se poate modifica atat ca forma, dimensiuni si materiale si nu dorim sa va cream asteptari false. De asemenea, preturile in euro nu includ TVA.

Preturi tapet

Tapetul se vinde de obicei la rola de 10 m lungime sau la metru liniar, cu latimi diferite in functie de model si material. Rolele au preturi care pornesc de la aproximativ 10-20 euro, iar pentru modelele care se vand la metru liniar pretul reper este de 7 euro/ml.

De asemenea, in afara de tapetul necesar este nevoie sa luati in calcul si adezivul necesar, care costa aproximativ 4-5 euro pentru 200 gr – acopera ~ 25 m2.

Preturi seminee, focare si masti de semineu

Semineele electrice si pe gaz sunt cele mai ieftine, sunt usor de montat si de intretinut, si au un raport calitate-pret foarte bun. Au preturi de pornire de 250-300 euro.

Cand vorbim despre seminee cu combustibil solid plaja de preturi este deja foarte larga. Acest lucru se intampla deoarece aproape orice element constitutiv al unui semineu se poate modifica atat ca forma, dimensiuni si materiale.

Uzual, un semineu este alcatuit – include:

  • focar – pret de pornire estimativ 500 euro; creste in functie de design, materiale de constructie, putere calorica
  • masca de semineu – standard sau la comanda, cel putin 500 de euro
  • transport, montaj, hota de semineu (ascunde racordul dintre semineu si cosul de fum) 500 ~ 1000 euro
  • cosul de fum – se vinde la metru liniar, iar in functie de materiale suplimentare, montaj si corset metalic ajunge la de obicei la cel putin 1000 euro

Preturi parchet

In functie de tipul de parchet preturile variaza, dupa cum va asteptati:

  • parchet masiv  ~30 euro/mp
  • parchet industrial ~25 euro/mp
  • parchet stratificat stejar ~ 40 euro/mp
  • parchet triplustratificat ~ 50 euro/ mp
  • podele (deck-uri) ~ 40 euro/ mp

preturi-euro-2Diferentele dintre preturile estimative oferite aici si cele de pe alte site-uri pot fi TVA-ul, caracteristicile tehnice ale parchetului – marimea placutelor, finisajul parchetului, transport. Intotdeauna clarificati cu furnizorul toate aspectele tranzactiei.

Folositi sectiunea contact a site-ului pentru orice intrebare legata de preturile produselor sau optiunea “Intreaba vanzatorul” aflata in pagina fiecarui produs.

Preturile prezentate in aceasta sectiune sunt cu titlu informativ si nu creeaza nicio obligatie din partea acestui website sau a persoanelor responsabil de site.