Mobila din paleti: cum sa decorezi ieftin si neconventional

By | November 6, 2013

mobila-din-paleti

Ce puteti face cu paleti  din lemn

Daca sunteti in cautarea unor idei noi pentru amenajari interioare mobila din paleti este una dintre solutiile ieftine si la indemana. Cu ajutorul paletilor din lemn puteti crea aproape orice mobilier, incepand de la cel din gradina pana la cel de interior: paturi, canapele, rafturi, masute de cafea.

Astfel, cu un buget foarte mic puteti transforma europaletii obisnuiti in elemente de design, schimband sau completand decorul oricarei case, apartament sau gradina. Deoarece sunt elemente foarte simplu de asamblat totul depinde de imaginatia dvs si de spatiul pe care il vor ocupa pentru a obtine piese de mobilier inedite.

Cum sa amenajati mobila din paleti

masa-de-cafea-mobila-din-paletiIn functie de spatiul de amenajat si de mobilierul dorit ramane sa stabiliti modul de asamblare si de prindere al paletilor, culoarea, ce greutate trebuie sa suporte, etc.

Se recomanda ca paletii sa fie curatati, slefuiti si apoi lacuiti sau dati cu grund inainte de asamblare. Urmatorul pas este sa stabiliti culoarea si sa ii vopsiti, si sa stabiliti daca si cum vor fi prinsi paletii intre ei. Puteti alege dintre holsuruburi, placi de prindere sau corniere.

In plus, daca  de exemplu vreti o masuta de cafea mobila puteti oricand sa puneti roti paletilor, sau doar picioare pentru a inalta masa respectiva.

Realizam la comanda mobila din paleti. Pentru mai multe informatii contactati-ne sau vizitati site-ul nostru, mobiladinpaleti.ro